Tack för ditt intresse för samarbete. Vår butik erbjuder ett brett urval av naturliga peruker av högsta kvalitet, syntetiska peruker, blandade peruker, tupéer, system för män och andra hårförlängningar.

Alla peruker som finns i vårt erbjudande är medicinska apparater registrerade i Europa. Tack vare detta är det möjligt att ersätta produkter till patienter med recept.

Om du är ägare till en frisörsalong, medicinsk butik, perukbutik eller kosmetikaaffär, letar efter en perukgrossist som erbjuder medicinska peruker och du är intresserad av att erbjuda våra produkter till dina kunder, vänligen kontakta oss.

Online grossist

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för peruker och tupéer av följande märken: Belle Tress, Henry Margu, Wig USA, Hairly

  • Belle Tress erbjuder högkvalitativa syntetiska peruker och tupéer i en mängd olika färger.
  • Henry Margu är gjord av syntetiska peruker och tupéer och hårnålar gjorda av marknadens bästa kanekalon , samt naturliga peruker gjorda av Super Remy-hår.
  • WigUSA erbjuder i synnerhet peruker av högsta kvalitet och naturliga tupéer gjorda av Super Remy-hår och syntetiska peruker.
  • Hairly är vårt eget varumärke av syntetiska peruker, skapade från hjärtat för våra kunder.

Vi erbjuder förmånliga priser, snabba leveranstider, låga minimiordervärden. Professionell service garanteras.

Alla våra produkter finns tillgängliga till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranstider, tack vare vilket du kommer att kunna utöka ditt utbud med ett brett utbud av naturliga och syntetiska hårperuker och naturliga hårtupéer.

Vi inbjuder dig till samarbete. Högkvalitativa peruker, högkvalitativa produkter kommer att stödja din peruksalong och kommer att tillfredsställa varje kund som är intresserad av en medicinsk peruk, även lämplig för en onkologisk patient.

Partihandel peruker, clip-in tupéer online

Hög kvalitet, låga priser, snabb leverans

kontakta oss