Den viktigaste faktorn som bidrog till skapandet av peruken var önskan att ge tröst till människor som tappade sitt naturliga hår till följd av sjukdom eller behandling. Rätt utvalda kan de snabbt och bekvämt återställa det tidigare självförtroendet, som till stor del påverkas av vårt utseende.

Gå till affären

Det finns olika typer av peruker tillgängliga på marknaden, skiljer sig åt i både struktur, färg och längd, så att varje person i behov kan välja rätt modell som motsvarar deras förväntningar. En korrekt utvald peruk bör skräddarsys för varje kvinnas individuella behov, så att hon kan känna sig trygg och tillfreds.

Peruker kan dock användas inte bara av personer som tappat sitt eget hår. Alla som vill fräscha upp sin look och njuta av sitt nya hår kan handla i vår butik. Vårt erbjudande inkluderar peruker av både naturliga och syntetiska fibrer, vars attraktiva pris säkerligen kommer att locka metamorfosälskare.

peruka naturalna

Naturlig blond spetsperuk framtill

Typer av peruker

Det finns tre typer av peruker på marknaden, naturliga, syntetiska och blandade. De förstnämnda anses vara produkter av högsta kvalitet eftersom de är helt gjorda av naturligt hår, vilket gör att de kan uppnå en autentisk effekt. Men på grund av användningen av endast naturligt hår är deras pris det högsta.

Syntetiska fibrer används för att göra syntetiska peruker. I de flesta fall kännetecknas dessa peruker av ett lägre pris, men det är omöjligt att få en helt naturlig effekt med användningen.

I sin tur är blandade peruker en kombination av båda dessa typer, vilket är en slags kompromiss i jämförelsen mellan kvalitet och pris.

En annan faktor som påverkar perukens utseende är den använda mössan. Vår butik erbjuder peruker med medicinska och traditionella kepsar.

Medicinska mössor har ett speciellt ”mono”-lager upptill, till vilket håret sys för hand för en naturlig effekt.

I traditionella kepsar är håret i hela området maskinsytt. Detta är dock inget hinder när man stylar eller borstar tillbaka håret. Dessutom är traditionella kepsar gjorda av tjockare material, vilket kan göra dem mindre bekväma under varma dagar.

Oavsett typ av keps har båda justerbara remmar på baksidan, vilket gör att du kan justera storleken på peruken, vilket minskar dess omkrets med upp till 2 cm, tack vare vilket de passar perfekt.

Idag kommer vi att fokusera på att presentera naturliga peruker i detalj, för att introducera ämnet perukval och hjälpa till att fatta rätt beslut, säkerställa självförtroende och ett naturligt utseende.

Naturliga peruker

Naturliga peruker är helt gjorda av människohår. Det finns många varianter av naturliga peruker på marknaden, inklusive slaviskt, europeiskt, kinesiskt, indiskt och mongoliskt hår. På grund av den breda tillgängligheten och mycket lägre priset är asiatiskt hår, i synnerhet kinesiskt, det vanligaste som används för tillverkning av peruker. På grund av sin struktur är de inte mottagliga för styling, håret är rakt och stelt, och det är nästan omöjligt att uppnå blonda nyanser. Det gör att de inte helt uppfyller förväntningarna hos en mer krävande kundkrets.

Ett annat hår som ofta används är indiskt hår. Deras struktur är ljusare än kinesiskt hår, vilket gör små styliseringar möjliga, men även här kommer färgningen inte att garantera ljusa nyanser. För polska kvinnor är dock peruker gjorda av slaviskt eller europeiskt hår de mest rekommenderade. Detta hår är inte bara lätt att styla, utan låter dig också göra även mycket ljusa färger.

När du bestämmer dig för att välja en peruk för naturligt hår bör du vara uppmärksam på ett antal olika faktorer. Det är verkligen viktigt att välja rätt färg eller längd på håret, men för att säkerställa högsta komfort bör du vara uppmärksam på något annat. När du ska välja rätt peruk bör du först och främst ta reda på hur du tar på dig den och hur du bär den. Damperuker som finns i vår butik är utrustade med speciella kepsar som gör att bära dem extremt bekväma, och att ta på och av peruken är inga problem.

Konstruktion av naturligt hår peruker

Naturliga peruker görs med en maskinell, manuell eller blandad metod. Den manuella metoden är extremt tidskrävande, för att få det mest naturliga resultatet och högsta kvalitet sys håret in i mikrofibern lager för lager, så processen med att förbereda en peruk kan ta upp till 3-4 veckor.

För att göra en peruk med maskinell metod sys håret på maskinellt längs hela dess längd. Det är en mycket snabbare metod, vilket gör priset på peruken motsvarande billigare.

Den blandade metoden kombinerar den manuella och de blandade metoderna. De övre delarna av håret sys fast för hand för att säkerställa en så naturlig effekt som möjligt, medan de undertill sys på maskinellt. Det är en lösning tillägnad människor som vill att deras naturliga peruk ska se så realistisk ut som möjligt, med en begränsad budget.

Varje peruk sys direkt på monotoppen, även känd som mikrofiber eller mikrofiber. Det är ett tunt, genombrutet lager som perukens hår sedan fästs på. Monotoppen är gjord av köttfärgade material för att den ska passa huden ordentligt, så att gränsen mellan peruken och huden är helt omärklig.

En nyckelfaktor som påverkar perukens hållbarhet är ursprunget till håret som används i dess produktion. Vår butik erbjuder peruker för produktionen av vilka 3 naturliga hår av högsta klass användes: Virgin Hair, Remy Hair och Premium Hair.

naturliga peruker – Virgin Hair

Bokstavligen översatt är det en peruk gjord av äkta jungfruligt hår. Dessa är naturliga hår som aldrig har utsatts för några färgningsbehandlingar, varken innan det klipptes eller senare efter att peruken preparerats. Före klippning knyts håret så att hårets rätt riktning kan bibehållas under tillverkningen av peruken. Det är extremt viktigt eftersom ordentligt sytt hår behåller sin ursprungliga struktur, tack vare vilket det är möjligt att få effekten av naturliga frisyrer. Oftast görs kvinnors peruker med användning av jungfruligt hår.

naturliga peruker – Remy Hair

Remy Hair, liksom Virgin Hair, används för att producera naturliga peruker. Håret som används i dessa peruker binds också upp före klippning, men det kan färgas. På grund av den högre tillgängligheten av Remys naturliga hår anses denna klass vara den mest populära.

naturliga peruker – Premium Hair

Håret som används vid tillverkningen av dessa peruker har lägst hållbarhet. Detta beror på att när du klipper ditt hår så knyter det inte. Även om det vid kort styling inte kommer att ha någon betydande inverkan på hårarrangemanget, kan kvinnors peruker med långa frisyrer trassla in sig eller få en onaturlig effekt.

Naturlig lång blond peruk

Naturlig lång blond peruk

Fördelarna med en peruk för naturligt hår

Utan tvekan är den största fördelen med en naturlig hårperuk dess mycket naturliga utseende, som inte bara garanterar bärkomfort, utan också hjälper till att återfå självförtroendet. Dessutom kan en sådan peruk utsättas för olika typer av frisörbehandlingar, såsom modellering och klippning, vilket inte är tillrådligt i fallet med en peruk av syntetiskt hår.

En annan viktig fördel med naturliga peruker är deras exceptionella hållbarhet. Experter indikerar att deras livslängd är från 3 till till och med 5 år, beroende på kvaliteten på håret som används i deras produktion. Detta är oerhört viktigt med tanke på att deras pris är högre än för peruker av syntetiskt hår.

Den sista men inte mindre viktiga fördelen med naturliga peruker är deras motståndskraft mot mekanisk skada. Rätt omhändertagna naturliga peruker kan stylas dagligen utan rädsla för att skada håret.

Bland de andra fördelarna som stöder valet av en peruk för naturligt hår kan vi nämna följande:

 • möjligheten att anpassa frisyren och hårlängden efter individuella behov,
 • många mönster och färger,
 • inget köptvång om en peruk av naturligt hår inte uppfyller kundens förväntningar,
 • endast beprövade producenter,
 • garanti för hårets ursprung från beprövade källor – hårköp.

Naturliga peruker har ett antal fördelar. De låter varje kvinna känna sig vacker igen. Vår butik erbjuder ett brett urval av peruker, inklusive naturliga kvinnors peruker – deras pris beror på vilken typ av hår som används för deras produktion, deras längd och tjocklek och metoden för sömnad. Vi försöker dock säkerställa en lämplig balans mellan kvalitet och pris.

Naturlig perukvård

När du väljer naturliga peruker bör du komma ihåg om deras korrekta skötsel . Denna typ av peruk kan stylas fritt med hjälp av papiljotter, torktumlare eller plattång. Dessutom kan en naturlig peruk färgas.

Så hur tar man hand om naturliga peruker för att njuta av deras exceptionella kvalitet längre?

 • under varm styling, varje gång peruken ska täckas med specialiserade kosmetika med värmeskyddande egenskaper, kommer denna åtgärd att minska risken för att bränna håret under styling,
 • naturliga peruker som har färgats bör tvättas med schampo för färgat hår, det kommer att hålla färgen längre, vilket sköljs ut under efterföljande tvättar,
 • när du tvättar håret, kom ihåg att applicera schampot på spetsen och sedan försiktigt sprida det nedåt, utan att göra cirkulära rörelser, detta eliminerar risken för att håret trasslar,
 • kom ihåg att reda ut håret ordentligt, naturliga peruker ska kammas med en bredtandad kam, börja från de nedre delarna och sedan gå uppåt, följa hårets naturliga riktning,
 • För att säkerställa full hygien bör naturliga peruker dessutom tvättas från insidan för att ta bort svett och smuts som ackumuleras under dagen.

Vad ska man tänka på när man väljer naturliga peruker?

Att köpa din första naturliga hårperuk kan visa sig vara en utmaning. Det finns många butiker på marknaden med peruker i sitt sortiment – Warszawa är utan tvekan första platsen här, men även i andra städer hittar man den här typen av butiker allt oftare. Onlinehandeln växer också år för år. På grund av att priset på peruker helt och hållet tillverkade av naturligt hår är högre än för produkter tillverkade av syntetiskt hår, är det viktigt att beslutet att köpa det noga övervägs.

Nedan följer några tips på vad du bör vara särskilt uppmärksam på när du köper en naturlig peruk.

 1. Säkerhet – det här är det första du bör vara uppmärksam på innan du köper en peruk, speciellt när peruken ska fungera som hårprotes. Peruker som bärs under lång tid bör säkerställa lämplig användningskomfort och säkerhet, bekräftad av ett lämpligt certifikat. Alla produkter som erbjuds av vår butik har de nödvändiga CE-certifikaten, så de kan bäras upp till 16 timmar om dagen (det rekommenderas inte att bära peruker under en längre tid, en paus i att bära dem är nödvändig för att säkerställa att hårbotten vilar) ,
 2. Komfort – en korrekt vald peruk ska sitta bekvämt på huvudet, inte röra sig och inte orsaka tryck. Det är värt att prova olika modeller och storlekar innan du fattar ett köpbeslut för att utesluta efterföljande besvikelser. För köparnas bekvämlighet låter vår butik dig prova peruker så att köpet blir helt tillfredsställande och garanterar full komfort.
 3. Typ av borst – som anges ovan skiljer sig även naturliga peruker från varandra. När du bestämmer dig för att köpa en peruk är det värt att överväga om inte det högre priset för en jungfrulig hårperuk kommer att bli en alltför stor börda för oss. Utan tvekan är det produkten av högsta kvalitet som ger de största möjligheterna, varför det är så viktigt att noga överväga köpet.
 4. Frisyr – Även om detta är det sista du bör vara uppmärksam på när du köper en peruk, är det säkert lika viktigt. Priset på naturliga hårperuker är högre än för syntetiska produkter, så innan du fattar ett köpbeslut är det värt att överväga om det kommer att uppfylla våra krav. Vår butik erbjuder ett brett sortiment av peruker, vilket innebär att det finns något för alla.

Vi vet hur viktigt det är att välja rätt peruk som gör att du kan känna dig självsäker igen. Därför försöker vi möta även de mest krävande kunderna. Att känna till typerna av peruker, inklusive naturliga peruker, deras konstruktion och skötselmetoder, kommer att göra det lättare för dig att fatta ett beslut innan du köper rätt produkt. Välj en peruk där du kan känna dig fullt ut genom att välja rätt färg och längd på ditt hår, och med rätt vårdmetoder kommer den säkert att tjäna dig i många år. Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet från vår perukbutik

De naturliga perukerna du letar efter

Hög kvalitet, låga priser, snabb leverans

Gå till affären