Att tappa hår är en extremt svår upplevelse för alla, särskilt kvinnor. Inte konstigt – en frisyr är kännetecknet för varje person. Men istället för att vara ledsen över bristen på hår är det värt att le vid tanken på att syntetiska peruker kan ge dig den frisyr du drömmer om (och inte en!)

Perukens kvalitet är materialet …
En fantastisk storm av hår, långa flätor, ömtåliga lockar, smakfulla bullar och pin-ups, svarta, röda, blonda … För att var och en av dessa frisyrer ska betona feminin skönhet måste peruken vara gjord av högkvalitativt material. De behöver inte nödvändigtvis vara peruker av naturligt hår; i vår perukfabrik i Warszawa eller Krakow har vi syntetiska peruker tillgängliga, som dock inte på något sätt avslöjar att en given person är vår kund.

…professionalism…
Men för att få ”wow-effekten” bör du ta hand om valet av peruk professionellt. Precis som en frisör inte kommer att påtvinga varje kvinna samma frisyr och inte kommer att färga eller klippa sitt vackra hår på samma sätt som flera andra kunder tidigare, rekommenderar vi också att matcha en peruk efter dina behov. Precis som byxor som är för små i storleken drar ihop sig, begränsar rörelserna och orsakar obehag, kan hår som inte sitter perfekt och helt enkelt inte harmonierar med den naturliga skönheten orsaka sjukdomskänsla.

…mångfald…
Kvinnor som bär peruker har vissa fördelar jämfört med de som inte gör det. Vi pratar om möjligheten att byta frisyr på några minuter! Bekväma kepsar möjliggör en snabb metamorfos och ja, en dam med en blond fläta kan förvandlas till en rödhårig diva med en storm av lockar! För människor som gillar att vara någon annan varje dag, kan de bli galna med sitt utseende och glädja alla runt omkring med en felfri frisyr.

…vård…
Men nöjena med en cool frisyr är inte allt – du måste ta hand om peruken. Perukvård är samma som för alla med hår. Det bör tvättas och kammas regelbundet så att det kan tjäna i flera år och inte avslöjar en hemlighet som en kvinna skulle vilja hålla för sig själv. Utöver utbudet av peruker innehåller erbjudandet om peruk oftast även en serie produkter som lämpar sig för vård, så det är värt att fråga när man ”köper en frisyr”.

… och din skönhet!
När du bestämmer dig för denna typ av köp, kom ihåg att välja hår där du kommer att känna dig feminin och självsäker – först då kommer andra att se din skönhet när du utstrålar sexappeal och självförtroende. Kom ihåg – en kvinna med syntetiskt hår är också en kvinna; du har också rätt att känna dig som en värdig och vacker person, och det faktum att du döljer en hemlighet … vem bryr sig? ;)