När vi letar efter rätt peruk kommer vi att ha ett val: en naturlig peruk eller en peruk gjord av syntetiskt hår. Det är inte alls ett självklart beslut. Med tanke på det övergripande utseendet, men framför allt hög kvalitet och hållbarhet – är en peruk av naturligt hår en vinnare. Men bakom så många fördelar kommer också ett ganska högt pris. Hur mycket kostar en naturlig peruk och är den värd att välja?

Naturlig peruk – vad ska vi veta om det?

Naturliga peruker är de som är gjorda av människohår – så de är produkter av högsta kvalitet. Tack vare detta, genom att sätta på en sådan peruk, kan vi perfekt imitera en riktig frisyr. Det beter sig på huvudet på samma sätt som naturligt hår. En ytterligare fördel är att den kan användas för frisörbehandlingar, såsom hårklippning eller färgning. En peruk av naturligt hår kan också tvättas, torkas med en torktumlare, men också modelleras med en plattång och en locktång, och tack vare användningen av slaviskt hår kommer hela frisyren att se ut som naturligt hår.

Eftersom det är ett människohår, men saknar löken och alla näringsämnen, bör du ta hand om extremt noggrann vård. En ordentligt omhändertagen naturlig peruk kommer att vara iögonfallande under lång tid och kommer att vara bekväm att bära varje dag. I vår butik hittar du endast naturliga hårperuker av högsta kvalitet. Se efter själv.

Hur mycket kostar en naturlig peruk?

Att köpa en peruk är förknippat med en betydande kostnad, speciellt om du vill ha en peruk med naturligt hår. Vi kan köpa en syntetisk produkt från så lite som PLN 250, men i det här fallet bör man komma ihåg att priset är en bestämningsfaktor för kvaliteten. En naturlig peruk är ganska dyr, men tack vare detta får vi en produkt som är extremt hållbar och motståndskraftig, och dessutom ser den ut som äkta hår. Den sista egenskapen är den viktigaste när vi vill att peruken ska vara diskret.

Vi kan köpa en naturlig peruk för så lite som PLN 2 500. I det här fallet talar vi om de billigaste modellerna. Priserna kan vara högre, främst beroende på längden på det naturliga håret, dess tjocklek och typ. Vår värld av peruker erbjuder europeiska slaviska naturliga hårperuker som perfekt matchar den typ av skönhet som finns i vår region – bara detta är en garanti för stort välbefinnande och en perfekt passform. De dyraste är slaviskt och europeiskt hår – den genomsnittliga kostnaden varierar från PLN 3 500 till PLN 7 000.

Vi inbjuder dig hjärtligt att bekanta dig med perukerbjudandet i vår butik. Där hittar du bland annat naturliga peruker gjorda av slaviskt hår, syntetiska peruker och en hybridnyhet – blandade peruker – de är en kombination av en naturlig peruk med en syntetisk peruk – det är en specifik pris- och kvalitetskompromiss mellan naturliga hårprodukter och konstgjorda hårprodukter.

Kom också ihåg att alla naturliga peruker som finns i vår butik kan provas hemma och returneras upp till 14 dagar utan att ange någon anledning.