front lace spetsperuker möjliggör en otroligt realistisk look av den främre hårfästet. Detta är anledningen till att denna typ är särskilt populär bland skalliga människor. En korrekt buren peruk går inte att skilja från din egen frisyr. Vi presenterar en kort guide till front lace spetsperuker.

 

Vad är front lace spetsperuker?

front lace spetsperuker har en längre bit elastisk spets på framsidan. Hår sys till resten av det. Allra i kanten finns kort hår som imiterar det så kallade ”babyhåret”. Ju längre pannlinjen är, desto längre och tjockare blir håret. Detta gör att peruken ser naturlig ut och påminner om hur riktigt hår växer. Innan du sätter på peruken och fäster den med tejp eller lim måste spetsen klippas av dig själv. Den ska ligga i linje med pannan. Det är bäst att använda vass skräddarsax för detta. Om vi är oroliga för att vi inte kan trimma spetsen korrekt, är det värt att anförtro det till en specialist. En kvalificerad makeupartist kommer att förkorta nätet enligt formen på vårt huvud.

 

Hur sätter man på sig en främre spetsperuk?

Spets främre peruker appliceras med en speciell tejp eller peruklim. Så länge själva peruken hålls utan något extra skydd är situationen annorlunda med nätet. En icke-klibbig spets kommer att sticka ut från pannan, vilket är oförenligt med dess huvudsakliga antagande. Det finns hypoallergena lim och tejp på marknaden avsedda för personer med känslig hårbotten. Innan den slutliga appliceringen av produkten ska du alltid göra ett hudtest på handen och vänta 24 timmar. Då är vi säkra på att vi inte skadar oss själva.

 

Vi lägger en speciell mössa på det förberedda håret. Personer utan naturligt hår kan också överväga detta eftersom det förbättrar vidhäftningen av den korrekta basen på vår peruk. Placera tejpen eller limmet på insidan av hårfästet efter att ha kontrollerat hur peruken kommer att ligga. Innan du applicerar limet, justera lockets omkrets med hjälp av banden inuti. Rätt bären när du kammar håret med handen, bör det lyfta dem tillsammans med huden, precis som i fallet med naturligt hår. Att sätta på en främre spetsperuk tar lite mer tid och övning än med andra typer av peruker. I gengäld får vi dock den mest realistiska looken av hårfästet.

 

front lace spetsperuker och andra typer

Fördelen med främre spetsperuker framför andra typer är i första hand den naturliga övergången mellan pannan och håret. Som vi redan nämnt kan det vara lite av ett problem att ta på sig peruken initialt. Detta är dock inget som inte går att bemästra snabbt. front lace spetsperuker är billigare än mono top . Vissa modeller har band inuti för att justera omkretsen. Detta gör att kepsen kan anpassas till den individuella huvudformen och förbättrar dess stabilitet. Nätet är mindre bekvämt att bära än peruker med mikroläderinlägg. Personer med en frisk hårbotten upplever i allmänhet inte detta. Försiktighet bör iakttas av kvinnor som kämpar med ytterligare hudsjukdomar, såsom psoriasis eller med ytlig blodtillförsel till huden.

 

Naturligt eller syntetiskt hår?

front lace spetsperuker finns med naturligt och syntetiskt hår. Båda typerna kräver olika vård och beter sig olika när de bärs. Peruker med spets framtill ser ofta bättre ut med helt naturliga trådar. Den smidiga övergången mellan pannan och början av frisyren, i kombination med människohår, ger den mest realistiska effekten. Naturliga damperuker kostar flera tusen. Detta beror dock på hög kvalitet och lång livslängd. Med korrekt förvaring och systematisk skötsel kan produkten användas i perfekt skick i upp till flera år. Peruker av naturligt hår ger stor komfort när de bärs. Detta är särskilt viktigt för personer som planerar att bära en peruk varje dag.

 

Det naturliga håret som används i front lace spetsperuker kan ha olika ursprung. Varje typ har olika egenskaper. De har en annan hanterbarhet och en annan struktur av ett enda hårstrå. Slaviskt hår är den dyraste, men också den högsta kvaliteten. De beskrivs ofta som jungfruliga eftersom de inte är färgade. Peruker gjorda av dem är lätta och lätta att styla. De finns i en rad mellanblonda och ljusbruna färger. Ett alternativ till slaviska strängar är europeiskt hår. Oftast kommer de från spanska och italienska. De är naturligt mörkbruna eller svarta till färgen, men finns främst i färgade versioner. Brasilianskt och indiskt hår har en tjock och flexibel struktur. Peruker gjorda av dem har raka, vågiga eller lockiga trådar. Strängarna är oftast ljusare. Kinesiskt hår är rakt och relativt stelt. De lyser starkt, men har den kortaste livslängden av alla typer. Varje typ av naturligt hår kan stylas varmt.

 

front lace Peruker – Satsa på en naturlig look

front lace med främre spets kommer definitivt att möta förväntningarna hos kvinnor som bryr sig om en otvingad, naturlig effekt. Den främre spetsen gör att du kan anpassa peruken till ditt individuella hårfäste. Den otvivelaktiga fördelen med front lace spetsperuker är hög kvalitet och attraktivt pris. I sortimentet Billiga peruker hittar du ett brett urval av spetsfrontperuker. Varje modell har skapats med stor omsorg, baserat på de senaste frisörtrenderna. Du kan välja en peruk i en dämpad färg som subtilt kommer att framhäva din skönhet, eller välja något galet och originellt. Även den mest krävande kunden kommer att hitta den perfekta modellen för sig själv. Vi hoppas att du fick reda på front lace spetsperuker efter att ha läst den här artikeln. På vår blogg kan du läsa många andra guider som hjälper dig att fördjupa dina kunskaper och visa dig de senaste trenderna. Kontakta oss om du har några frågor. Du kan dra fördel av individuella onlinekonsultationer, under vilka vi kommer att skingra alla tvivel och ge dig råd om valet.